• Total: 0.00 €
My Cart: 0.00 €

Voorbeelden en advies

Hiernaast enkele voorbeelden van lounge sets en projecten in diverse kleuren en opstellingen.

Tel: 06-51810797 of email naar info@basi-d.nl

Samenwerking

Bent u (tuin)architect, bedrijf, winkel, particulier of reclamebureau en geïnteresseerd in het gebruik van Basi D units of producten van de Vrije Vorm voor uw projecten? Meldt u zich dan via contact of mail uw gegevens naar info@basi-d.nl. Wij zijn altijd op zoek naar een samenwerking om uiteindelijk de klant een mooi product te kunnen bieden. Ook als het gaat om maatwerk en geheel nieuwe ontwerpen voor bijvoorbeeld reclameuitingen, beurzen, televisie e.a.

 

De Basi D units zijn royale loungemeubels van één vierkante meter per stuk. Ze zijn gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale coating voor een strakke uitstraling. Uniek aan de Basi D units is dat ze op oneindig veel manieren bij elkaar gezet kunnen worden. Zo kan iedereen zijn persoonlijke zitcombinatie creëren. De units zijn niet alleen zeer geschikt voor privégebruik, maar ook voor horecagelegenheden, wachtruimtes, dakterrassen, tuinen, balkons en nog veel meer.

Voordelen van de Basi D lounge units:

– Comfortabel, ook zonder kussen
– Royale, lekkere zit
– Nieuwe vormgeving
– Eindeloos combineren met vorm en kleur
– Uniek materiaal
– In elke RAL-kleur te bestellen
– Kindvriendelijk
– Kunnen het hele jaar buiten staan
– Zeer geschikt voor projecten
– Waterafstotend
– Drogen snel
– Zeer geschikt voor dakterrassen

 

 

De zitletters worden vervaardigd uit schuimrubber en krijgen, net als de Basi D lounge tuinmeubelen, een waterdichte coating die in elke RAL kleur verkrijgbaar is. Voor alleen binnen gebruik is er ook een wat zachtere coating verkrijgbaar. De zitletters zijn verkrijgbaar in diverse lettertype en liggen plat op de grond. Aan de onderkant krijgen de letters noppen ter bescherming en ventilatie. De letters zijn vaak gebaseerd op een vierkante meter en hebben een zithoogte van 45cm.

Als de letters (ook) rechtop moeten staan wordt er een hard EPS gebruikt met daarover een harde coating om te voorkomen dat de letters doorzakken. Dit verschilt uiteraard wel per letter en hoeft dus niet. Bijvoorbeeld een letter M zal niet doorzakken met de zachte coating. Wel moet er gelet worden op de letter type, als deze te dun of te smal zijn adviseren wij ook een harde EPS met harde Coating.

 

Niet alleen letters maar ook logo’s of bepaalde vormen kunnen gemaakt worden van EPS en schuimrubber met een coating. Mail ons uw wensen en wij denken graag mee voor een passende oplossing.

Basi D, make it yours …

WILLEWONENBasi D ShowroomEmmeloordElst loungesetZOUTLEEUWZeist loungesetHet Witte huisWatergraafsmeerVan GoghParkLounge strandbarDakterraswinkelFleurig beurs UtrechtAmsterdam IJburgTuinset lounge buiten wit regen

AmstelveenTuinwinkel AmsterdamIJburg loungesetBASIC Lounge elementenAmsterdam WestAmsterdam IJburg (2)Lounge set patio buiten design showroom tuinmeubelen

Nederhorst den BergDenmark at SeaDakterras loungesetloungeset kussensCustom lounge set