SAMENWERKING PROJECTEN:
Wij werken graag samen met (tuin) architecten, ontwerpers, reclamebureau’s en B2B om nieuwe projecten aan te gaan. Wij denken graag met u mee en kunnen een adviserende rol zijn over de materiaal keuzen, kleur en vorm. Ook als u een geheel nieuw ontwerp zou willen kunnen wij u daarmee helpen. Wij werken nauw samen met industrieel vormgevers die met zeer vernieuwende ontwerpen komen.

Puzzle House by BIG Bjarke Ingels Group & HHF Architects
In opdracht van de Zwitserse Ambassade in Denemarken - en naar een ontwerp van BIG Bjarke Ingels Group en HHF Architect heeft Basi D Het Puzzel huis geproduceerd voor de  3daysofdesign in Denemarken. Het uit 34 delen Puzzle House is zo ontworpen dat je er een huis van kan maken maar dat het ook 34 zit elementen zijn als men het huis uit elkaar haalt. Door de slimme vormgeving van de verschillende blokken kunnen er 6 tribunes gemaakt worden voor een "conversation Pit". De blokken zijn gesneden uit foam en daarna in design RAL kleuren gespoten met onze speciale PU hybride coating. Deze is extra stevig wat het geschikt maakt voor projecten waar op geklommen kan worden en tegen een stootje moeten kunnen.

Maquette hotel nhow by OMA - Rem Koolhaas

Succesvol afgerond; het realiseren van een portable Maquette van hotel nhow voor RAI Amsterdam.

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het nog te realiseren hotel nhow ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is. De maquette bestaat uit meerder onderdelen die als ze opgebouwd zijn het hotel nhow vertegenwoordigen. Door het precisie vrezen zijn kleine details terug te vinden zoals de kleine raampartijen en de glimmende vensters. De maquette weeg zo’n 38 kilo en wordt vervoerd in twee flight cases die op elkaar gestapeld en gekoppeld kunnen worden. De maquette bevat een led verlichting die gedimd kan worden

High light thing

De High light thing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Door in dit geval op een plant of Bonzai Boom te schijnen krijgt men een mooie schaduw patroon en dus extra diepte. De Highlighthing is gemaakt van gewalst staal waardoor de vlammen mooi te zien zijn op het materiaal. Het snoer is in vele kleuren verkrijgbaar en ook de lengte mag bepaald worden tot 5 meter (standaard 3 meter). Formaat 16x10x5 cm)

De Highlighthing is te bestellen voor EUR 399,- incl 21% BTW

Wij zijn nog op zoek naar winkeliers of distributeurs die de Highlighthing in hun assortiment willen voeren.

"VOEL" isme is happiness

In opdracht van Wouter Rikmans maakt Basi D het "VOEL" object. Het object is een knipoog naar het "LOVE" beeld van de Amerikaanse kunstenaar Robert Indiana. Het draait allemaal om voelen en voelisme is happiness volgens Wouter Rikmans, lifecoach en ondernemerscoach. Het VOEL logo bieden wij aan in drie verschillende maten. De BIG VOEL gemaakt van stevig schuim met rubber coating: 100 x 35 x 106 cm - het bureau model van 14 x 5 x 15 cm en de VOEL sleutel hanger. Voor prijzen of vragen over de VOEL logo's kunt u contact met ons opnemen.

VOEL

BIG VOEL

BUREAU VOEL

VOEL KEY