Design lounge meubelen

De design lounge meubelen van Basi D zijn strak in en lijken op het eerste gezicht van een hard materiaal gemaakt te zijn. Maar schijn bedriegt! De tuinmeubelen bestaan volledig uit hoge kwaliteit schuimrubber, voorzien van een unieke coating laag om het geheel waterdicht te maken. De lounge meubelen of ook wel lounge units staan op 4 of 5 lage pootjes, gemaakt van gerecycled kunststof. De speciale watervaste coating kan in elke RAL-kleur gekozen worden en kunnen daardoor het gehele jaar door buiten staan.
Elke lounge unit neemt een vierkante meter plaats in en heeft een zithoogte van 32 cm. De pootjes zijn 5 cm hoog en de maximale hoogte van een unit met rugleuning is 68 cm. De lounge meubels zijn dus relatief laag, echt lounge style en daardoor heerst er bij het gebruik van een uitgebreide set altijd rust en ruimte. De meubelen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te verschuiven zijn maar stevig genoeg om te voorkomen dat ze van hun plaats waaien, zeer geschikt dus voor dakterassen. Het onderstel van de lounge meubels bestaan uit een MDF vochtwerend hout wat is meegespoten en waaraan de kunststof pootjes zijn bevestigd. De lounge units zijn los te bestellen zodat u zelf uw loungset kan bepalen. Ook kunt u er voor kiezen om elke lounge unit een andere kleur te geven, zonder meerprijs van kleurwissel.

 

Basi D Products - innovatieve design

STEL ZELF JE LOUNGE SET SAMEN MET DE 11 UNITS EN VRAAG EEN GRATIS 3D VOORBEELD AAN

Ibiza-loungeset-meubel set tuinmeubel design

Basi(s) lounge unit € 925,-

"The one that started it all..." De basis lounge unit vormt de start voor iedere loungeset. Deze royale lounge unit heeft een zitdiepte van 70 cm en is de eerste stap naar het ultieme loungen. Vanuit de BASI(S) unit kun je beginnen met uitbreiden totdat de gewenste loungeset is gevormd. Ook los kan deze unit je wensen geheel vervullen.

Ibiza loungeset meubel set tuinmeubel design

Hocker lounge unit € 795,-

Wat is de BASI(S) unit zonder de lounge HOCKER? Schuif de HOCKER tegen de BASI(S) aan en je hebt een royaal bed voor één of twee personen, lekker lounge. De HOCKER kan natuurlijk ook als onderdeel van een set of los als zitunit worden gebruikt. Daarbij dient de HOCKER uitstekend als tafel voor bij de borrel of bij de barbecue!

Ibiza-loungeset-meubel set tuinmeubel design

U-turn lounge unit € 850,-

Met de U-TURN UNIT lounge kunnen ronde vormen worden gecreëerd. Zet een U-TURN naast een andere UNIT en de zit vormt zich in een bocht. zet er vier bij elkaar voor een circel. De U-TURN kan een set echter ook mooi afronden. LET OP! Zet teveel U-TURNS naast elkaar en je bent weer terug bij af…!
 

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Table lounge unit € 850,-

De TABLE is speciaal gemaakt om als tafel naast iedere set te dienen. De uitsparing zorgt ervoor dat hapjes en drankjes, maar ook tijdschriften of een vaas met bloemen, op hun plaats blijven staan. Zet je er nog een TABLE of een HOCKER bij, dan ontstaat er een extra lange tafel voor een grotere groep mensen.

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Corner lounge unit € 1025,-

Een knusse hoek die lekker comfortabel zit, hoort nu eenmaal bij een perfecte lounge. De CORNER UNIT maakt elke tuin loungeset comfortabel en compleet. Twee CORNER UNITS naast elkaar kunnen een aantrekkelijke tweepersoonsbank of bed vormen. Maar ook een losse CORNER UNIT is schitterend.

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Split lounge unit € 995,-

De SPLIT lounge - geeft je de ultieme vrijheid om je lounge op te delen zonder het gevoel van saamhorigheid te verliezen. De split is perfect met alle andere Basi D tuinmeubelen te combineren. Zo kun je bij het creëren van je eigen loungeset je fantasie de vrije loop laten. De split lounge is waar het gehele concept op is gebaseerd en wat de kern is van het "eindeloos" door kunnen bouwen.

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Container lounge € 1200,-

Geef net wat meer groen aan je lounge set en gebruik de CONTAINER LOUNGE voor een boom beplanting in pot. Door het plaatsen van een CONTAINER LOUNGE creëer je extra sfeer en gezelligheid tijdens het loungen. De CONTAINER UNIT kan functioneren als middelpunt waar omheen gebouwd kan worden.

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Half hocker lounge € 495,-

Neemt de HOCKER te veel ruimte in beslag? De HALF UNIT is een uitstekend alternatief. Gebruik de HALF UNIT als side table of schuif hem aan je BASI(S) om je benen lekker te strekken. De HALF UNIT kan natuurlijk ook als losse poef worden gebruikt.
 

Design-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

Kwart lounge hocker € 335,-

Als zelfs een HALF LOUNGE UNIT te groot is of je wilt gewoon snelle zitplaatsen, bijzettafeltjes of voetenbankjes? Dan is de KWART LOUNGE UNIT de juiste oplossing. Schuif ze aan elkaar om een grote tafel te vormen of gebruik ze los als lekkere zachte poef.
 

Ibiza-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

ZIG lounge unit € 1050,-

De ZIG UNIT en kleine broer ZAG UNIT geven de Basi D tuin loungeset die zachte ronde vormen. Met de ZIG UNIT vormt de set zich tot een ronde maanvormige zithoek. Bij gebruik van de ZIG en ZAG krijg je een speels effect als een soort slang.
 

Ibiza-loungeset-tuinmeubel binnen buiten watervast

ZAG lounge unit € 1050,-

De ZAG geeft een tuin loungeset een ronding naar buiten. De glooiende vormen die de ZIG en ZAG samen creëren een verlenging en diepte aan je loungeset. 8x de ZAG en het wordt een circel. Voor een leuk project!

Design loungeset tuinmeubel binnen buiten watervast RAL kleuren

ELKE RAL KLEUR

De Basi D lounge tuinmeubelen staan op 4 lage pootjes, die in zwart en/of wit verkrijgbaar zijn. De coating kan in elke RAL-kleur gekozen worden. Er zijn meerder soorten coating verkrijgbaar.

Hoe kunt u bestellen:

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de Ibiza lounge meubelen, zitletters of één van de ander producten dan kunt u deze via het contact formulier of telefonisch bestellen. Nadat u van ons een offerte heeft ontvangen met eventueel gewenst een 3D tekening kunt u over gaan tot de betaling. Een bestelling is altijd op vooruitbetaling, 50% vooraf en 50% direct na levering (niet bij de chauffeur) dit kan per bank of Paypal. Wij hanteren een aanbetaling regeling aangezien er een groot deel maatwerk is zoals de kleur of afwerking.

 

CONDITIES
Levertijd tussen de 4 á 6 weken na aan betaling.
Betaling 50% bij opdracht, 50% bij levering.
Garantie 12 maanden
Gratis verzenden boven besteding van 1500,- incl BTW binnen Nederland (m.u.v. de eilanden)
Alle prijzen op de website van Basi D zijn incl BTW 21%
Basi D levert ook in het buitenland, transportkosten worden doorberekend en gaan op aanvraag.

 

Basi D Products - innovatieve design

Voorkomen is beter dan schoonmaken
 

Om de lounge set (of andere projecten) goed te beschermen tegen Het weer, vuil, bladeren, vogelpoep ed. adviseren wij om een goed ademende hoes aan te schaffen.
In de herfst en winter perioden gebruikt u de lounge waarschijnlijk tocht niet of nauwelijks - dan is het beter om hem te beschermen en gaat uw set ook nog vele malen langer mee.


Wij hebben goede ervaring met www.bootzeil.nl waar u een beschermhoes geheel op maat kan laten maken en keuzen heeft uit diverse kleuren. Zorg dat de lounge set goed droog wordt opgeborgen en er geen plastic zeil op ligt, als er vocht onder komt kan het weer er in trekken.

De lounge hoes op de afbeelding hieronder is op maat gemaakt (200 x 200) schuin aflopend met rits op de hoek en klik gespen voor de pootjes.

Kleur is: Toast - Lightyear


Eigenschappen doek: sterk en lichtgewicht, gecoat, schimmel- en bacteriewerend, kleurvast, waterdicht, eenvoudig te reinigen met zachte borstel en zeep, plakt niet/pilt niet/verhardt niet zoals bij veel minder kwalitatieve stoffen wel het geval is. Ook verkrijgbaar in grijs en zwart Lightyear

*Voorbeeld prijs: deze hoes was 450,- incl BTW & verzendkosten. (*prijzen onder voorbehoud, actuele prijzen op aanvraag)
Prijs gaan op aanvraag en kunnen per set verschillend zijn. Hier is gekozen om van een L set een vierkant te maken.

VOORDELEN VAN DE BASI D LOUNGE MEUBELEN

De Basi D units zijn royale lounge tuinmeubels van één vierkante meter per stuk. Ze zijn gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale coating voor een strakke uitstraling. Uniek aan de Basi D tuinmeubels is dat ze op oneindig veel manieren bij en aan elkaar gezet kunnen worden. Zo kan iedereen zijn persoonlijke zitcombinatie creëren. De tuinmeubels zijn niet alleen zeer geschikt voor privégebruik, maar ook voor horecagelegenheden, wachtruimtes, dakterrassen, tuinen, balkons en nog veel meer.

– Comfortabel, ook zonder kussen
– Royale, lekkere zit
– Nieuwe vormgeving
– Eindeloos combineren met vorm en kleur
– Uniek materiaal
– In elke RAL-kleur te bestellen
– Kindvriendelijk
– Kunnen het hele jaar buiten staan
– Zeer geschikt voor projecten
– Waterafstotend
– Drogen snel
– Zeer geschikt voor dakterrassen

 

Tips en onderhoud  

"Hoe kan ik het beste de lounge set schoon maken en schoon houden" De lounge meubelen en andere opjecten van Basi D met de rubber coating kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden met een spons en lauw warm water. Regelmatig onderhouden en schoonmaken is zeker een must en raden wij dan ook zeker aan - het behoud van het product en gaat hierdoor vele malen langer mee. Ook kunt u er voor kiezen het product te beschermen met een beschemhoes - voor in het Najaar en Winter perioden als u de set toch niet gebruikt.
U kunt begrijpen dat "het weer" overal vat op heeft maar let ook op met kleurstoffen zoals wijn, koffie en thee. Als u deze niet snel weg haald trekt het in de coating.
Ook vogelpoep en zelfs sommige bladeren kunnen nare vlekken achter laten. Het ligt er uiteraard wel aan welke kleur u heeft.

De Spons die wij aanraden is te koop online of bij een Action winkel:

M & H-24 Vuilgum spons wand, wonderspons, eenvoudig het vuil wegraderen 120x50x25 mm wit
De spons is slechts licht met water bevochtigd en reinigt bijna moeiteloos vetresten, sporen van kleurpotloden, wasmal- en viltstiften. Kan op maat worden geknipt.
Zonder reinigingsmiddelen worden ook kalkafzettingen, lijmresten, vastzittend vuil op kunststof en metalen oppervlakken, schimmelresten enz. verwijderd.
Voor alle soorten vuil en verontreinigingen in keuken, badkamer, woonruimtes, auto, boot, meubels, speelgoed, muren, deuren, computeraccessoires en nog veel meer.
Zo eenvoudig is het: de toverspons bevochtigen, over de vervuilde plaats vegen of met lichte druk wrijven, het vuil verdwijnt.
Niet-giftige melamine spons, niet brandbaar, ook geschikt voor mensen met een allergie. Professionele kwaliteit uit de industrie. Omdat de spons als een gum werkt, gebruikt hij zich af waardoor de reiniging tot stand komt. Kan naar wens worden gesneden. Eerst altijd op een onopvallende plaats testen.

Wonderspons M&H-24