Lounge fauteuil & hocker

De lounge chair van Basi D. Deze relax fauteuil is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze waterdichte coating. De coating droogt heel snel en met de afwatering kan je altijd weer van het zonnetje genieten. De lounge fauteuil van Basi D is in elke RAL kleur te bestellen, zowel de armleuningen als het zit gedeelte kunnen een andere kleuren krijgen. De bijpassende lounge hocker van Basi D is ook geschikt voor binnen én buiten! Het onderstel is van vochtwerend MDF hout en de rest is geheel uit schuim, alles met onze waterdichte coating. De coating droogt heel snel zodat je hem weer kan gebruiken als voetenbankje, zitje of bijzettafel. De hocker van Basi D is ook in elke RAL kleur te bestellen.

Basi D Products - innovatieve design

Design lounge chair fauteuil buiten binnen RAL kleur

lounge fauteuil € 1650,-

NEW! de lounge chair van Basi D. Deze relax fauteuil is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het zit gedeelte is geheel uit schuim, alles met onze waterdichte coating. De coating droogt heel snel en met de unieke afwatering kan je altijd weer snel van het zonnetje genieten. De lounge chair van Basi D is in elke RAL kleur te bestellen, zowel de armleuningen als het zit gedeelte.

Design lounge chair fauteuil buiten binnen RAL kleur

lounge hocker € 595,-

NEW! de bijpassende lounge hocker van Basi D. Deze hocker is ook geschikt voor binnen én buiten! Het onderstel is van hout en de rest is geheel uit schuim, alles met onze waterdichte coating. De coating droogt heel snel zodat je hem weer kan gebruiken als voetenbankje of bijzettafel. De hocker van Basi D is in elke RAL kleur te bestellen.

Design lounge chair fauteuil buiten binnen RAL kleur

lounge + fauteuil set prijs € 2100,-

NEW! de lounge chair met hocker van Basi D. Deze set aanbieding is er omdat ze eigenlijk niet los van elkaar kunnen. Zet ze tegen elkaar aan en je kan de hele dag genieten. Je kan recht op zitten en door de lage rug kan je ook lekker onderuit liggen. De rug dient dan als kussen voor je hoofd. De lounge fauteuil is zelf samen te stellen qua kleur armleuning en zit gedeelte.

HOE KUNT U BESTELLEN:

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de lounge meubelen, fauteuil, join clips, zitletters of één van de ander producten dan kunt u deze via het contact formulier of telefonisch bestellen. Nadat u van ons een offerte heeft ontvangen met eventueel gewenst een 3D tekening kunt u over gaan tot de betaling. Een bestelling is altijd op vooruitbetaling, 50% vooraf en 50% direct na levering (niet bij de chauffeur) dit kan per bank of Paypal. Wij hanteren een aanbetaling regeling aangezien er een groot deel maatwerk is zoals de kleur of afwerking.

 

CONDITIES
Levertijd tussen de 4 á 6weken na aan betaling.
Betaling 50% bij opdracht, 50% bij levering (ivm eigen kleur keuze)
Garantie 12 maanden
Gratis verzenden boven besteding van 1000,- incl BTW binnen Nederland (m.u.v. de eilanden)
Alle prijzen op de website van Basi D zijn incl BTW 21%
Basi D levert ook in het buitenland, transportkosten worden doorberekend en gaat op aanvraag.

 

Basi D Products - innovatieve design

Voordelen van de Basi D lounge meubelen

De Basi D units zijn royale lounge tuinmeubels van één vierkante meter per stuk. Ze zijn gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale coating voor een strakke uitstraling. Uniek aan de Basi D tuinmeubels is dat ze op oneindig veel manieren bij en aan elkaar gezet kunnen worden. Zo kan iedereen zijn persoonlijke zitcombinatie creëren. De tuinmeubels zijn niet alleen zeer geschikt voor privégebruik, maar ook voor horecagelegenheden, wachtruimtes, dakterrassen, tuinen, balkons en nog veel meer.

– Comfortabel, ook zonder kussen
– Royale, lekkere zit
– Nieuwe vormgeving
– Eindeloos combineren met vorm en kleur
– Uniek materiaal
– In elke RAL-kleur te bestellen
– Kindvriendelijk
– Kunnen het hele jaar buiten staan
– Zeer geschikt voor projecten
– Waterafstotend
– Drogen snel
– Zeer geschikt voor dakterrassen

 

TIPS en ONDERHOUD voor de COATING

"Hoe kan ik het beste de lounge set schoon maken en schoon houden" De lounge meubelen en andere opjecten van Basi D met de rubber coating kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden met een spons en lauw warm water. Regelmatig onderhouden en schoonmaken is zeker een must en raden wij dan ook zeker aan - het behoud van het product en gaat hierdoor vele malen langer mee. Ook kunt u er voor kiezen het product te beschermen met een beschemhoes - voor in het Najaar en Winter perioden als u de set toch niet gebruikt.
U kunt begrijpen dat "het weer" overal vat op heeft maar let ook op met kleurstoffen zoals wijn, koffie en thee. Als u deze niet snel weg haalt trekt het in de coating.
Ook vogelpoep en zelfs sommige bladeren kunnen nare vlekken achter laten. Het ligt er uiteraard wel aan welke kleur u heeft.

De Spons die wij aanraden is te koop online of bij een Action winkel:

M & H-24 Vuilgum spons wand, wonderspons, eenvoudig het vuil wegraderen 120x50x25 mm wit
De spons is slechts licht met water bevochtigd en reinigt bijna moeiteloos vetresten, sporen van kleurpotloden, wasmal- en viltstiften. Kan op maat worden geknipt.
Zonder reinigingsmiddelen worden ook kalkafzettingen, lijmresten, vastzittend vuil op kunststof en metalen oppervlakken, schimmelresten enz. verwijderd.
Voor alle soorten vuil en verontreinigingen in keuken, badkamer, woonruimtes, auto, boot, meubels, speelgoed, muren, deuren, computeraccessoires en nog veel meer.
Zo eenvoudig is het: de toverspons bevochtigen, over de vervuilde plaats vegen of met lichte druk wrijven, het vuil verdwijnt.
Niet-giftige melamine spons, niet brandbaar, ook geschikt voor mensen met een allergie. Professionele kwaliteit uit de industrie. Omdat de spons als een gum werkt, gebruikt hij zich af waardoor de reiniging tot stand komt. Kan naar wens worden gesneden. Eerst altijd op een onopvallende plaats testen.

Wonderspons M&H-24