BLOW UP ZITLETTERS

Zitletters maken is een onderdeel van Basi D en dus naast tuinmeubelen maken wij grote blow up letters en logo’s om op te kunnen zitten of een manier om ergens de aandacht op te vestigen. Blow up letters zijn meestal gebaseerd op een vierkante meter met een zithoogte van zo’n 45cm. De zitletters kunnen worden gebruikt voor, beurzen, een bedrijfsentree, evenementen, wachtruimtes of gewoon leuk voor thuis.

De zitletters worden vervaardigd uit zacht schuimrubber en krijgen, net als de Basi D lounge meubelen, een waterdichte coating die in elke kleur verkrijgbaar is. Voor alleen binnen gebruik is er ook een wat zachtere coating verkrijgbaar. De zitletters zijn verkrijgbaar in diverse lettertype.
Voor letters die rechtop komen te staan gebruiken wij een EPS (piepschuim) met daaroverheen een harde coating. Deze coating is in elke RAL kleur te krijgen in mat, zijde of hoogglans. Voor zeer intensief gebruik of smalle letters gebruiken wij een Polyester met daarover een coating.
Waar mensen zijn, willen mensen kunnen zitten en waar dan beter dan op uw logo! Wij kunnen uw logo met bedrijfsletters tot zitmeubel maken, voor uw entree, beurs of bijvoorbeeld bedrijfstuin.


Basi D zitletter, make it yours …

Presentatie letters I Amsterdam

Blow up letters gemeente ZOUTLEEUW

Blow up letters WOONBEURS RAI (woon en design beurs)