Strak design loungeset 

De Basi D units zijn royale lounge tuinmeubels van één vierkante meter per stuk. Ze zijn gemaakt van een zachte foam en behandeld met speciale coating voor een strakke uitstraling. Uniek aan de Basi D tuinmeubels is dat ze op oneindig veel manieren bij en aan elkaar gezet kunnen worden. Zo kan iedereen zijn persoonlijke zitcombinatie creëren. De tuinmeubels zijn niet alleen zeer geschikt voor privégebruik, maar ook voor horecagelegenheden, wachtruimtes, dakterrassen, tuinen, balkons en nog veel meer. Klik hier voor de actuele prijzen!

 

lounge-chair-tuinmeubel-design-fauteuil-buiten-binnen

Design lounge fauteuil

NEW! Deze relax fautail is geschikt voor binnen én buiten! Het frame is van staal en het binnengedeelte is geheel uit schuim, alles met onze stevige waterdichte coating. De coating droogd snel na regen en met de afwatering kan je altijd weer snel van de zon genieten.

3D blow up zitletters promo reclameletters

Blow up letters - logo's

Zitletter.nl is een onderdeel van Basi D waarbij wij gebruik maken van EPS (piepschuim) om daarmee grote blow up letters en logo’s te maken om op te kunnen zitten of een manier om ergens GROOTS de aandacht op te vestigen.
 

VOEL 3D printen - BLOW UP DESIGN

Lounge bescherm hoes

Voorkomen is beter dan schoonmaken. Om de lounge set goed te beschermen tegen Het weer, vuil, bladeren, vogelpoep ed. adviseren wij om een goed ademende hoes aan te schaffen.
 

The Puzzle House

Het Puzzel huis is het resultaat van een samenwerking tussen de Zwitserse en Deense architecten HHF Architects en de BIG-Bjarke Ingels-groep en veroorzaakt sociale interactie, aangezien de meeste elementen door meer dan één persoon moeten worden gedragen om ze in verschillende omgevingen te combineren.

Het Puzzle House is een multifunctioneel object bestaande uit een serie van 34 losse elementen, die samen een huis vormen. Er kan een grote verscheidenheid aan zitscenario's worden geconfigureerd voor groepsdiscussies, of zitplaatsen in auditoriumstijl voor evenementen of spreken in het openbaar.

nhow maquette RAI

In opdracht voor RAI Amsterdam heeft Basi D een maquette mogen maken van het hotel nhow, ontworpen door het Architectenbureau Oma van Rem Koolhaas. De maquette is van aluminium, 91 cm hoog en zo opgebouwd dat het door 1 persoon te vervoeren en op te bouwen is.

Binnen lamp High light lamp dutch design

Highlighting

De Highlighthing is ontworpen met de gedachten objecten, planten of andere werken uit te kunnen uit lichten. De Highlighthing is te plaatsen op de grond of tafel en kan doormiddel van de lamellen gericht worden op het object. Formaat 16x10x5 cm

JOIN CLIPS - SPEELGOED

Met JOIN CLIPS kun je verbinding maken en spelen met je favoriete houten planken. Bouw en creëer de dingen waar je altijd van hebt gedroomd.
connect your wood - create your world
www.joinclips.com

Home

Basi D werkt o.a. samen met:

BIG
ROEL DESIGN

HHF.

 

Architects